FAQ’s

Hoe kan ik een kampeerplek reserveren?

Je kunt je tickets kopen via deze link. Let op: per persoon koop je één camping ticket. Kom je met een camper of caravan? Reserveer dan een camper/caravan plek.

Kan ik ook reserveren voor één nacht?

Je kunt alleen reserveren voor het hele weekend en dus niet voor één nacht.

Ik kom kamperen met een tent. Moet ik daar ook een apart ticket voor kopen?

De tickets voor personen zijn inclusief een tent. Je hoeft dus geen ticket te kopen voor een tent. Alleen de personen die in de tent slapen hebben een ticket nodig.

Wat is er allemaal aanwezig op de camping?

Op de camping zullen voldoende toiletten en warme douches aanwezig zijn waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. Er zal geen elektriciteit op de camping zijn. Wel is er een mogelijkheid bij een mobielpunt om je telefoon op te laden. Alle benodigde kampeerspullen zoals tent, luchtbed, slaapzak, etc. dien je zelf mee te nemen. Heb je bij voorbaat iets nodig? Probeer dan iets te regelen via Tante Leen op Facebook.

Mag ik mijn huisdieren meenemen?

We adviseren je om geen huisdieren mee te nemen naar de camping. Op een camping zijn er ook altijd mensen die bang kunnen zijn voor bepaalde dieren. We willen graag dat ook zij zich thuis voelen en een leuke vakantie hebben. Wil je toch graag je hond meenemen? Zorg dan dat deze altijd aangelijnd is. Hetzelfde geldt voor knuffelvarkens.

Ik heb geen tent. Kan ik ook een tent huren?

Je kunt op de camping geen (opgezette) tent huren, maar misschien zijn er wel mensen in je buurt van wie je een tent of wat andere kampeerspullen kunt lenen. Via Rent and Camp kun je ook een tent huren. Die wordt dan speciaal voor jullie opgezet op ons terrein. Dit moet je wel even zelf regelen. We hebben daarnaast nog een aantal tenten te leen, stuur hierover even een mailtje naar buurtcamping@stadscampingtilburg.nl. Let wel, op=op!

Kan ik ook met de meedoenregeling naar De Buurtcamping?

Deelnemers aan de Meedoenregeling kunnen een ticket kopen met korting. Vrijwilligers die min. 2 diensten van 6 uur draaien tijdens dit weekeinde mogen gratis kamperen. Dus, wil je vrijwilliger worden, meld je dan aan via vrijwilligers@stadscampingtilburg.nl.

Hoe zit het met eten op de camping?

Je mag en kan zelf koken tijdens de Buurtcamping. Of voor elkaar. Kook iets meer en ruil wat met je buurman/buurvrouw. Laten we een vorkje bij elkaar komen prikken! Daarnaast zijn er op vrijdag meerdere foodtrucks aanwezig om jezelf van een diner te voorzien. Op zaterdag organiseren we een BBQ, tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Zijn jongeren welkom op de Buurtcamping?

Ook jongeren zijn van harte welkom op de camping. Jongeren onder de 18 jaar mogen alleen komen kamperen onder begeleiding van een volwassene. Let op: vanaf 23.00 uur is het fluisterstil op de camping, dus voor feestjes diep in de nacht ben je bij de Buurtcamping niet op de goede plek.

Zijn er camping regels?

Ja, om het leuk en gezellig te houden hebben we ook nog wat regels opgesteld. Je leest ze hier.